Aksessere og laste ned rapportene mine

1. I SumUp-profilen klikker du på «Hjem»-fanen i panelet til venstre.

2. Velg deretter «Alle rapporter».

3. Velg en tidsramme ved hjelp av datoknappen øverst i venstre hjørne.

4. Klikk på navnet på den rapporten du ønsker å eksportere.

Hvilke rapporter er tilgjengelige?

Fakturaen for transaksjonsgebyret viser summen av transaksjonsgebyr for måneden. Du trenger ikke å betale dette beløpet, da det allerede er trukket fra utbetalingene dine. Som en finansiell tjeneste er våre avgifter unntatt mva.

Vi sender deg gebyrfakturaen via e-post sammen med hver månedlige utbetalingsrapport.

Utbetalingsrapporten er en liste over alle korttransaksjoner som allerede er utbetalt til deg, inkludert datoen for utbetalingen og de tilhørende transaksjonsgebyrene.

Finn ut mer om utbetalingsrapporter.

Omsetningsrapporten gir en oversikt over alle varer eller tjenester du har solgt over en periode, fordelt på forretningsaktivitet etter kategori, betalingsmetode og ansatte.

Rapporter skattene dine med letthet ved å laste ned rapporten som en PDF og sende den til alle relevante finansmyndigheter.

Salgsrapporten beskriver salgsaktiviteten din over en tidsperiode.

Ved å bruke informasjon lagt til via din vareseksjon gir den en oversikt over hvor mange varer du solgte, om de er kjøpt med kontanter eller kort og hvilken avgiftskategori de faller inn under.

Transaksjonsrapporten viser alle transaksjonene dine, inkludert kortbetalinger, kontantbetalinger og refusjoner.

Den viser betalingsmåte, transaksjonsstatus, kundens korttype og, hvis det er lagt til, transaksjonsbeskrivelsen.