Kanseller kortet mitt

Før du kansellerer kortet ditt må du passe på å overføre penger fra ditt SumUp Card til en ekstern konto.

1. I SumUp-profilen klikker du på «SumUp Card» i navigasjonspanelet til venstre.

2. Klikk på «Card»

3. I «Administrer kort»-boksen klikker du på ikonet med tre prikker og velger «Kanseller kort».

4. Sjekk vilkårene for kansellering og klikk på «Neste».

5. Velg årsaken til at du vil ha nytt kort.

6. Skriv inn passordet ditt og klikk på «Kanseller kort».

Få nytt SumUp Card

Du vil ikke kunne bestille et nytt kort i en periode etter at du har kansellert. For tapte eller stjålne kort, følg prosessen for å få nytt SumUp Card.