Administrer varer

1. I SumUp-profilen velger du «Varer»-fanen fra panelet til venstre.

2. Velg «Legg til vare» øverst på skjermen.

3. Legg til varedetaljer som navn, pris og mva-satser. Se under for mer informasjon.

4. Trykk på «Lagre» for å lagre varen.

Optimaliser varekatalogen din ved å fjerne og redigere varer.

Tilpass varer

Organiser varene dine ved å opprette varekategorier for å gjøre det lettere å finne varene dine.

Disse kategoriene vil bli brukt som filtreringsalternativer når kunder søker etter varer i nettbutikken.

Bruk bildesymbolet for å legge til varebilder. Bilder må være i JPG- eller PNG-format og kan maksimum være 1500 x 1500 px.

Du kan legge til opptil syv bilder på SumUp-profilen som vil være synlige som et galleri i nettbutikken. Det første opplastede bildet vil bl behandlet som hovedbilde.

Bruk varebeskrivelsesdelen i vareeditoren for å legge til en varebeskrivelse som blir synlig på nettbutikken.

Du kan enten lage enkle variasjoner, som forskjellige farger eller størrelser, eller lage flere varianter ved å bruke kombinasjoner av variable alternativer.

Hvis du for eksempel selger en t-skjorte i varierende farger og størrelser, skriv ganske enkelt inn alle mulige farger og alle mulige størrelser. Deretter kombinerer vi dem for å lage alle mulige varianter for salg, inkludert SKU-numre for å spore lagerbeholdningen.

Ler mer om varevarianter.

Skattesatsene er forhåndsinnstilt til satsene i ditt registrerte hjemland, men du kan også bruke dine egne skattesatser.

Administrer varenivåene ved å aktivere «Spor beholdning»-bryteren. Du kan også endre varens varenummer og «stock keeping unit» (SKU).

Aktiver «Nettbutikk»-bryteren for å begynne å selge varen på nettet med Nettbutikk.

Dette vil også la deg legge til metatittel og metabeskrivelse synlig i søkeresultater for å øke varens synlighet via SEO.

Begynn å selge varer

Straks de er lagt til, kan du bruke varene dine til raskere salg med SumUp.