Legg til et fraktalternativ

1. I SumUp-profilen din, velger du fanen «Nettbutikk» i navigasjonspanelet til venstre.

2. Velg «Innstillinger» etterfulgt av «Frakt og utlevering».

3. Klikk på «Legg til fraktmetode»

4. Oppgi leveringsmetode og klikk på «Legg til sted» og velg landene du leverer til. Trykk på «Lagre» for å bekrefte.

5. Legg til fraktsats. Du kan også tilby gratis frakt for kunder som bruker over et visst beløp.

6. Legg til all ekstra informasjon, for eksempel leveringstid og varslingsmetoder. Denne informasjonen vil også være tilgjengelig i e-postbekreftelsen.

7. Trykk på «Lagre» for å bekrefte.

Du kan redigere kundevarslingsinnstillingene for å administrere hvordan kundene dine blir informert om statusen til bestillingen deres.

Tilby hentealternativer

Alternativt kan du sette opp hentemetoder slik at kundene kan hente varene sine i stedet.