Motta kortbetalinger

1. I SumUp-appen velger du «Kasse» nederst på skjermen.

2. Trykk på «Beløp» for å angi en egendefinert verdi (minimum kr 9,-) eller «Varer» for å selge en vare fra varekatalogen .

3. Trykk på «Belast» og velg «Kortleser».

4. La eventuelt kundene legge til et tips.

5. Be kunden trykke eller sette inn kortet sitt. De må kanskje bekrefte betalingen med PIN-koden sin.

Du vil få bekreftelse på at transaksjonen er vellykket når du har fullført en betaling. Hvis transaksjonen mislykkes, se hvordan du kan løse transaksjonsproblemer.

Når får jeg pengene mine?

Vi sender deg pengene dine i form av utbetalinger. Lær om utbetalinger og finn ut hvordan og når du får pengene dine.

Gi en kvittering

1. På skjermbildet for transaksjonssuksess velger du mellom å sende kvitteringen som en e-post eller SMS.

2. Skriv inn kundens kontaktinformasjon og bekreft at du vil sende kvitteringen.

Kvitteringer er verdifulle bevis for å beskytte mot tilbakeføringer, så sørg for å gi dem når det er mulig. Du kan når som helst gi kvitteringer for tidligere salg.

Hvordan fungerer refusjoner?

Finn ut hvordan du kan gi refusjoner i tilfelle kunden vil ha pengene tilbake.