Hvordan aktiverer jeg kortet mitt?

Når du har mottatt SumUp Card, kan du konfigurere PIN-koden din.

1. Logg inn på din SumUp App eller SumUp-profil.

2. Gå til «SumUp Card» i menyen.

3. Under Innstillinger klikker du på knappen «Angi PIN-kode».

4. Skriv inn en firesifret PIN-kode du vil bruke, og klikk «Bekreft».

Når det er aktivert, blir din neste utbetaling sendt til kortet. Du kan når som helst endre utbetalingsmetoden tilbake til bankoverføring.

Hvordan kan jeg endre PIN-koden min?

1. Logg på  SumUp-profilen din.

2. Klikk på «SumUp Card» i menyen til venstre.

3. Under Innstillinger klikker du på knappen «Angi PIN-kode» og derfra vil du kunne endre PIN-koden din.