Legg til hentealternativer

1. I SumUp-profilen velger du «Nettbutikk» på startskjermen.

2. Velg «Innstillinger» og deretter «Frakt og utlevering».

3. Trykk på «Legg til hentemetode» under utleveringsdelen.

4. Gi hentealternativet et navn. Du kan bruke opptil 80 tegn.

5. Gi hentemetoden et navn og skriv inn hentestedet.

6. Eventuelt kan du legge til tilleggsinformasjon, for eksempel beregnet hentetid og -dato.

7. Trykk på «Lagre» for å bekrefte.

Du kan redigere kundevarslingsinnstillingene for å administrere hvordan kundene dine blir informert om statusen til bestillingen deres.

Sett opp leveringsalternativer

Alternativt kan du sette opp fraktmetoder slik at kundene kan få varene levert i stedet.