Feilmeldinger

Melding i iOS-appen

"Noe gikk galt! Vennligst forsøk igjen."

Melding i Android-appen

"Vi jobber aktivt med å løse problemet. Vennligst forsøk igjen senere."

Hva du skal gjøre når du opplever serverfeil

Feilen er ofte bare midlertidig. Det kan hende du ganske enkelt må vente noen minutter—eller kanskje bare noen få sekunder—før du prøver igjen, og at appen da kan fungere som før.

Om du opplever nettleserproblemer kan du forsøke å oppdatere siden. Klikk "Oppdater" i nettleserens verktøylinje eller trykk F5. Nettleseren vil kontakte webserveren og be siden om å lastes inn igjen, og det kan løse problemet.

Hvis det ovennevnte ikke fungerer, må du kanskje vente litt før du kommer tilbake til nettstedet. SumUp opplever problemer, men vær trygg på at vi jobber hardt for å fikse det så fort som mulig! Kom tilbake igjen senere, da vil det nok fungere. Vi beklager eventuelle ulemper.