Opprett nye betalingslenker

1. I SumUp-profilen din, klikker du på «Betalingslenker» i menyen til venstre.

2. I boksen for opprettelse av betalingslenke legger du til et betalingsbeløp og en beskrivelse og klikker deretter på «Opprett lenke».

3. Kopier lenken og del den på den måten du foretrekker.

Unngå betalingstvister

Ved å angi en varebeskrivelse gjør du det enklere for kundene å huske transaksjoner og dette bidrar til å unngå tilbakeføringer.

Hvordan kunder betaler

Kunder fullfører betalingen ved å åpne lenken som er delt med dem, skrive inn detaljene sine og trykke «Betal».

Hvordan vet jeg om den er betalt?

Du kan enkelt sjekke status for betalingslenken for å se om lenken er betalt.