Når du får tilgang til salgshistorikken din, kan du kontrollere status for alle transaksjonene dine.

Hvordan ser en vellykket transaksjon ut?

Når du bruker SumUp til å godta betalinger, mottar du en bekreftelse på at betalingen er vellykket. Både kortleseren din og SumUp App vil indikere en vellykket transaksjon.

Slik vil en vellykket transaksjon se ut i SumUp-profilen din eller i SumUp App:

1. En vellykket transaksjon

2. En vellykket kortbetaling utbetalt til bankkontoen din

3. En vellykket kortbetaling utbetalt til ditt SumUp Card

4. En refundert transaksjon

Hvis du vil ha mer inngående informasjon om transaksjonen, klikker du bare på selve transaksjonen, og en digital kvittering åpnes.

Hvordan gjenkjenner jeg en mislykket transaksjon?

Hvis en transaksjon mislykkes, enten grunnet et avvist kort, en timeout eller fordi Bluetooth-tilkoblingen mislyktes, vil kortleseren og SumUp App varsle deg i sanntid.

1. En mislykket transaksjon

2. For denne kortbetalingen ble det bedt om tilbakeføring.

Viktig:

For å sikre det høyeste sikkerhetsnivået, kansellerer SumUp enhver transaksjon som ikke er fullført innen en bestemt tid (timeout).