Hvordan utbetalinger fungerer

Vi sender pengene fra godtatte transaksjoner til din valgte bankkonto, eller ditt SumUp-kort minus vårt transaksjonsgebyr. Så enkelt er det.

Vær oppmerksom på at du kun kan refundere betalinger hvis du har tilstrekkelig saldo på utestående utbetalinger til å dekke refusjonsbeløpet.

Endre utbetalingsinnstillingene mine

Velg når og hvor pengene skal mottas ved å konfigurere dine utbetalingsinnstillinger.

Når får jeg pengene mine?

Det tar 3-5 virkedager å motta utbetalinger fra vi sender dem. Du kan velge hvor ofte utbetalinger sendes når du angir dine utbetalingspreferanser:

• Daglig - hver dag, unntatt helligdager og helger.

• Ukentlig - hver mandag

• Månedlig - den tredje virkedag i påfølgende måned

Noen utbetalinger, som internasjonale kortbetalinger, tar lengre tid å behandle, og kan bli sendt i en senere utbetaling. Se hva som forsinker utbetalinger og spor utbetalingene dine for å holde deg oppdatert.