Legg til en betalingspåminnelse

1. Klikk på «Fakturaer» i SumUp-profilen din.

2. Trykk på «Ny faktura» og opprett en faktura.

3. På skjermen med muligheten til å legge til mottakere og en melding, merker du av i påminnelsesboksen.

Dersom fakturaen ikke er betalt i sin helhet, vil kunden din motta en påminnelse dagen etter betalingsfristen. En merknad om påminnelsen vises i fakturahistorikken din. Ytterligere purringer sendes 3 og 7 dager etter fristens utløp.

Merk:

Når du har merket av i boksen og sendt fakturaen, kan ikke påminnelsen kanselleres. Den sendes imidlertid bare hvis fakturaen ikke er betalt i sin helhet.