Oppdater passordet ditt

Hvis du har glemt passordet ditt, kan du tilbakestille det på påloggingsskjermen til både SumUp-profilen og appen.

1. Klikk på «Glemt passordet?»

2. Skriv inn e-postadressen din og klikk «Be om tilbakestilling av passord»

3. Vi sender deg en e-post. Følg instruksjonene i den for å angi og bekrefte ditt nye passord.

Hvis tilbakestillings-e-posten ikke kommer etter flere forsøk, sjekk søppelpostmappen og sjekk og oppdater e-postadressen din for å sikre at den er riktig.

Mislykkede innloggingsforsøk

Hvis du skriver inn feil passord fem ganger på rad, fryser profilen din i fem minutter. Forsøk på å logge på under frysingen vil nullstille timeren.