Hvordan kan jeg sette inn penger på SumUp Card?

Penger fra utbetalingene dine settes inn på kortet ditt. Du kan endre utbetalingsinnstillingene dine for å sende penger til ditt SumUp Card. På dette tidspunktet er det ikke mulig å legge til penger på kortet ditt på noen annen måte.

Om nødvendig kan du også overføre penger til bankkontoen som er knyttet til SumUp-profilen din.

Når får jeg pengene mine?

Med SumUp Card får du utbetaling neste dag alle dager i uken, inkludert i helgene. Dette betyr at du får pengene dine raskere og oftere enn ved vanlige utbetalinger.

Hva er gebyr og grenser?

SumUp Card kan bestilles helt gratis og det har ingen månedlige kostnader.

Vi belaster ingenting for de tre første lokale minibankuttakene dine per måned. Etter disse tre er det et gebyr på 2 % på hvert lokale eller internasjonale uttak i måneden.

Vær oppmerksom på at tredjeparts minibanker fortsatt kan kreve et gebyr for uttak.

Hvor sikkert er SumUp Card?

Ditt SumUp Card har flere sikkerhetstiltak og tiltak mot svindel innebygd for din trygghet.

Kortet kan ikke brukes før du aktiverer SumUp Card og angir en PIN-kode når du får det. Deretter gir kortets industristandard 3D Secure (3DS) teknologi beskyttelse mot svindel når du konfigurerer sterk kundeautentifisering (SCA).

I tillegg kan du enkelt endre PIN-koden eller blokkere det midlertidig dersom det noen gang skulle mistes eller bli kompromittert.

Hvordan bestiller jeg et SumUp Card?

Det er raskt og enkelt å bestille et SumUp Card, både i SumUp-profilen og i SumUp App.

Kan jeg bestiller mer enn ett kort?

Vi tilbyr foreløpig kun ett kort per SumUp-profil.