Du kan også sjekke og endre status på fakturaen din med fakturahistorikken din.

Send en faktura på nytt

1. Klikk på «Fakturaer» i navigasjonspanelet til venstre på SumUp-profilen din.

2. Velg «Fakturaer» igjen for å få frem fakturahistorikken din.

3. Enten klikk på fakturaen du vil sende på nytt for å se den før du sender den, eller bare velg de tre punktene ved siden av fakturaen som skal sendes uten å gjennomgå den.

4. Trykk på «Send» for å få opp sende-skjermbildet.

5. Sjekk at detaljene er riktige, og trykk deretter på «Send» for å bekrefte.

1. SumUp App trykker du på «Mer» nederst i høyre hjørne.

2. Trykk deretter på «Fakturaer» og velg «Alle fakturaer».

Merk: Du kan også velge «Ubetalt» eller «Forfalt» for å filtrere etter ubetalte eller forfalte fakturaer.

3. Trykk på den aktuelle fakturaen.

4. Trykk på de tre punktene i hjørnet av boksen og trykk på «Send faktura på nytt».

5. Skriv inn mottakerens e-postadresse, en melding og legg ved eventuelle relevante filer.

6. Trykk på send for å bekrefte.

Del en faktura på SumUp App

1. I SumUp App trykker du på «Mer» nederst i høyre hjørne.

2. Velg «Fakturaer» og deretter «Alle fakturaer».

Merk: Velg «Ubetalt» eller «Forfalt» hvis du spesifikt leter etter en ubetalt eller forfalt faktura.

3. Velg den aktuelle fakturaen.

4. Trykk på de tre punktene i hjørnet av boksen og velg «Del».

5. Velg hvordan du vil dele fakturaen din, og følg de relevante instruksjonene for plattformen.

1. Trykk på «Mer» i SumUp App nederst i høyre hjørne.

2. Trykk på «Fakturaer» og deretter «Alle fakturaer».

Merk: Du kan også velge «Ubetalt» eller «Forfalt» for å filtrere etter ubetalte eller forfalte fakturaer.

3. Velg den aktuelle fakturaen.

4. Trykk på de tre punktene i hjørnet av boksen, og velg «Del betalingslenke».

5. Velg hvordan du vil dele betalingslenken, og følg instruksjonene for den plattformen.