Bestill en kortleser og lag en profil

1. Åpne SumUps hjemmeside og klikk på «Kom i gang».

2. Velg en kortleser eller sett og klikk på «Gå til kassen».

3. Skriv inn e-postadressen og legg til et passord for SumUp-profilen din.

4. Klikk på «Opprett en profil».

5. Legg til leveringsadressen.

Merk: Du kan legge til en alternativ faktureringsadresse ved å merke av i ruten.

6. Velg betalingsmåte og klikk på «Legg inn bestilling».

Hvis du valgte bankoverføring som betalingsmåte, vil du nå se relevant informasjon om overføring. Vi sender bestillingen din så snart vi mottar betaling. Se vår artikkel om levering for mer informasjon.

Merk:

Hvis du ikke er sikker på hvilken kortleser som er best for deg, kan du se vår sammenligningsguide for kortlesere for en fullstendig oversikt over alle funksjoner.

Fullføre konfigurering av SumUp-profilen

Når bestillingen er gjennomført, er det noen få korte trinn for å fullføre registreringen.

1. Klikk på «Fullfør registrering» og du blir omdirigert til din SumUp-profil.

2. Velg «Enkeltpersonforetak» eller «Annen organisasjonsform» avhengig av virksomheten din.

3. Skriv inn bedriftsinformasjonen din og klikk på «Lagre og gå videre».

Merk: Ingen nettside? Merk av i boksen «Jeg har ingen nettside».

4. Legg til din personlige informasjon og klikk på «Lagre og gå videre».

Merk: Du kan legge til en egen hjemmeadresse med alternativet «Legg til ny adresse».

5. Skriv inn bankdetaljene dine og klikk på «Lagre og gå videre».

Merk: Kontoinnehaver må stemme overens med navnet på SumUp-profilen din.

Og det er alt, du er registrert hos SumUp. Når du har aktivert profilen din, er du klar til å akseptere kortbetalinger og bygge opp virksomheten din.

Merk:

Du kan ikke endre land for profilen. Hvis du ønsker å operere i et annet land, oppretter du bare en ny SumUp-profil under det relevante landsdomenet.