Koble til Wi-Fi eller mobildata

Velg mellom å koble til Wi-Fi eller tilgang til ubegrenset med mobildata gjennom det innebygde SIM-kortet:

1. Trykk eller dra ned pilen øverst på skjermen til Solo.

2. Velg «Tilkoblinger».

• Aktiver Wi-Fi-bryteren for å bruke Wi-Fi. Solo vil automatisk søke etter sikre nettverk du kan koble til eller automatisk koble til et kjent nettverk.

• Mobildatatilkobling - Trykk på «Mobildata» og aktiver mobildatabryteren for automatisk å koble til det sterkeste tilgjengelige mobilnettverket.

Løs problemer med tilkobling

• Tilbakestill enhetens Wi-Fi - slå enhetens Wi-Fi av så på igjen for å tilbakestille tilkoblingen din

• Tilbakestill din trådløse ruter - slå ruteren av så på igjen for å tilbakestille nettverket ditt

• Start enheten på nytt - slå enheten av og så på igjen med på-knappen

• Flytt deg nærmere ruteren - kom deg nærmere Wi-Fi-kilden for å få bedre forbindelse