Viktig:

Utbetalingsinnstillinger kan nylig ha blitt endret til utbetaling neste dag til bedriftskontoen din. Slik kan du overføre penger til bankkontoen fra bedriftskontoen din

Endre utbetalingsmetode

Du kan sende pengene enten til ditt SumUp Card eller direkte til bankkontoen din.

1. I SumUp-profilen velger du fanen «SumUp Card» i menyen til venstre.

2. Gå til «Utbetalingsinnstillinger» og klikk på «Endre». Du blir sendt til «Innstillinger»-fanen.

3. Velg mellom:

• «Direkte til bankkonto» for å motta pengene til bankkontoen din i løpet av 3-5 dager.

• «SumUp Card» for utbetaling neste dag til ditt SumUp Card

4. Klikk på «Fortsett» for å bekrefte utbetalingsmetoden.

1. I SumUp-profilen velger du fanen «SumUp Card» i menyen til venstre.

2. Gå til «Utbetalingsinnstillinger» og klikk på «Endre». Du blir sendt til «Innstillinger»-fanen.

3. Velg mellom:

• «Direkte til bankkonto» for å motta pengene til bankkontoen din i løpet av 3-5 dager.

• «SumUp Card» for utbetaling neste dag til ditt SumUp Card

4. Klikk på «Fortsett» for å bekrefte utbetalingsmetoden.

Du kan endre bankkonto knyttet til din SumUp-profil når som helst.

Endre utbetalingsfrekvens

Du kan endre utbetalingsfrekvens for utbetalinger direkte til bank. Utbetalinger til SumUp Card er alltid satt til neste dag.

1. I din SumUp-profil klikker du på profilsymbolet øverst til høyre.

2. Velg «Innstillinger».

3. Velg den utbetalingsfrekvensen du foretrekker:

• Daglig - hver dag, unntatt helligdager og helger

• Ukentlig - utbetaling hver tirsdag

• Månedlig - utbetalinger tredje virkedag hver måned

Endrede innstillinger gjelder kun fremtidige utbetalinger

Endring av innstillingene vil kun påvirke utbetalingen av fremtidige salg. Allerede aksepterte betalinger vil bli utbetalt i henhold til innstillingene på tidspunktet for betaling.