Endre utbetalingsmetode

Du kan sende pengene enten til ditt SumUp Card eller direkte til bankkontoen din.

1. I SumUp-profilen velger du fanen «SumUp Card» i menyen til venstre.

2. Gå til «Utbetalingsinnstillinger» og klikk på «Endre». Du blir sendt til «Innstillinger»-fanen.

3. Velg mellom:

• «Direkte til bankkonto» for å motta pengene til bankkontoen din i løpet av 3-5 dager.

• «SumUp Card» for utbetaling neste dag til ditt SumUp Card

4. Klikk på «Fortsett» for å bekrefte utbetalingsmetoden.

Du kan endre bankkonto knyttet til din SumUp-profil når som helst.

Endre utbetalingsfrekvens

Du kan endre utbetalingsfrekvens for utbetalinger direkte til bank. Utbetalinger til SumUp Card er alltid satt til neste dag.

1. I din SumUp-profil klikker du på profilsymbolet øverst til høyre.

2. Velg «Innstillinger».

3. Velg den utbetalingsfrekvensen du foretrekker:

• Daglig - hver dag, unntatt helligdager og helger

• Ukentlig - utbetaling hver tirsdag

• Månedlig - utbetalinger tredje virkedag hver måned

Endrede innstillinger gjelder kun fremtidige utbetalinger

Endring av innstillingene vil kun påvirke utbetalingen av fremtidige salg. Allerede aksepterte betalinger vil bli utbetalt i henhold til innstillingene på tidspunktet for betaling.