Sende kvitteringer på nytt

1. SumUp-profilen din velger du «Salg» fra venstre på startskjermen.

2. Velg transaksjonen du vil sende ut en ny kvittering for.

3. Trykk på symbolet i transaksjonsoppsummeringen som ser ut som en avrevet kvittering, og velg deretter «Send kvittering via e-post».

4. Skriv inn mottakerens e-postadresse og klikk «Send».

Print kvitteringer på nytt

1. I SumUp-appen aktiverer du utskrift ved å koble til en Bluetooth-skriver.

2. Trykk på «Salg» nederst på skjermen.

3. Velg transaksjonen du vil skrive ut en ny kvittering for.

4. Trykk på «Kvittering» og deretter «Skriv ut kvittering» eller trykk på printerikonet øverst i hjørnet.

Hvorfor sende kvitteringer?

Kvitteringer gir bevis på en transaksjon, noe som gjør dem til potensielt verdifulle bevis i tilfelle noen sender en forespørsel om innhenting, svindelrapport eller tilbakeføring.