Se bestillinger med Nettbutikk

1. I SumUp-profilen din, velger du fanen «Nettbutikk» i navigasjonspanelet til venstre.

2. Velg deretter «Bestillinger».

Alternativt kan du gå til nettbutikkens oversiktsside for å se de fem siste bestillingene og se alle bestillingene ved å klikke på «Vis alle bestillinger».

Fra denne oversikten kan du filtrere for å se alle bestillinger eller bare de som ikke er fullført. Klikk på en bestilling for å se detaljene, inkludert hva som ble bestilt, kundedetaljer og fraktinformasjon.

Bli varslet om bestillinger

Hold deg oppdatert på nye bestillinger ved å aktivere bestillingsvarsler.

Endre status på bestillinger

Når du har valgt en bestilling fra oversiktssiden, kan du endre bestillingsstatus til en av følgende:

Dette er standardstatus for alle nye bestillinger. Ikke fullførte bestillinger må fortsatt behandles, pakkes og, hvis aktuelt, sendes.

Når en bestilling er klar til at kunden kan hente den, setter du den til «Klar for henting». Kunden din vil motta en automatisk melding som varsler dem.

Når bestillingen din er ferdig behandlet, kan bestillingsstatusen oppdateres til «Fullført». Kunden din vil motta en automatisk melding som varsler dem.

Arkiverte bestillinger er de du ikke lenger trenger å se eller jobbe med, så de blir nedtonet på bestillingslisten.

Endre hvordan du holder kunden oppdatert på bestillingen sin ved å endre innstillinger for kundepåminnelser.

Hvordan får jeg pengene mine?

Finn ut hvordan utbetalinger fungerer slik at du alltid vet når du får betalt.