Konfigurer SumUp Fakturaer

Du kan enkelt skreddersy informasjonen du deler med kundene dine ved å endre opplysningene som vises på dine fakturaer.

Dine fakturaer sendes til kundene dine som vedlegg i e-post. Rediger e-poster med fakturering for å tilpasse meldingen din til kundene.

Ikke bare kan du redigere detaljene som vises på fakturaene, men du kan også redesigne fakturaene dine til å matche din merkevare.

Spar tid når du oppretter fakturaer ved å opprette en kundekatalog slik at du raskt kan legge til kunder i fakturaer uten å legge til detaljene deres på nytt og på nytt.

På samme måte kan du opprette en varekatalog å velge mellom slik at du kan legge til varer på fakturaene dine med et par klikk.

Begynn å sende fakturaer

Opprett fakturaer på SumUp-profilen din eller lær hvordan du bruker SumUp-appen til å opprette fakturaer mens du er på farten.