Hvis du har en eksisterende katalog med varer, kan du også importere flere varer til varekatalogen samtidig.

Administrere varene mine i SumUp-profilen

1. Klikk på «Ny vare» i varedelen under på fanen faktura.

2. Fyll ut relevante detaljer, inkludert muligheten til å legge til beskrivelse og bilde av varen.

3. Trykk på «Lagre» for å bekrefte.

Du kan også lagre varer når du oppretter en faktura i SumUp-profilen din, ved å legge inn varedetaljer i skjermbildet for oppretting av faktura og klikke på «Lagre vare».

1. Trykk på de tre prikkene ved siden av varens pris i varedelen under fanen faktura.

2. Velg «Slett».

3. Klikk på «Slett» igjen i popup-vinduet for å bekrefte.

1. Velg varen du vil redigere i varedelen under fanen faktura.

2. Rette relevant informasjon.

3. Klikk på «Ferdig» for å bekrefte.

Alternativt kan du klikke på de tre prikkene etter en vares pris og velge «Åpne» for å hente frem alternativer for redigering.

1. Klikk på «Fakturaer» i panelet til venstre i din SumUp-profil.

2. Velg «Varer» for å få frem varekatalogen.

Du kan søke etter varer i varekatalogen din med søkefunksjonen øverst på siden. Alternativt kan varene sorteres etter varenummer, navn, beskrivelse eller pris.

Administrer varene mine i appen

1. Trykk på «Ny vare» i varekatalogen.

2. Skriv inn relevant informasjon.

3. Trykk på «Lagre» for å bekrefte.

Du kan også lagre en vare direkte når du lager en faktura i appen ved å legge inn relevant informasjon og klikke på «Lagre vare».

1. Trykk på blyantikonet øverst i hjørnet av varekatalogen.

2. Velg varene du vil slette.

3. Trykk på «Slett» for å bekrefte.

Bare trykk på en vare i varekatalogen for å få muligheten til å redigere. Trykk på «Lagre» når du er fornøyd med endringene.

Du kan også lagre endringer ved en vare direkte fra skjermbildet for oppretting av faktura i appen ved å legge til varen, endre detaljene og klikke på «Lagre endringer».

1. Trykk på «Mer» i SumUp App nederst i hjørnet.

2. Velg “Fakturaer”.

3. Rull til bunnen av skjermen og velg «Varer».

Denne listen er også tilgjengelig fra skjermbildet for faktura ved å trykke på «Legg til vare» og deretter «Dine varer».

Du kan søke etter varer i varekatalogen din ved hjelp av søkefunksjonen øverst på skjermen. Alternativt kan du bla gjennom varekatalogen, som er ordnet alfabetisk.

Merk:

Tilførte varer vil synkroniseres på tvers av SumUp App og profil, og vil også være tilgjengelig under Varer og Faktura.