Oppdater din kontaktinformasjon

1. Logg på din SumUp-profil ved hjelp av en nettleser og velg profilsymbolet øverst til høyre.

2. Velg «Innlogging og sikkerhet».

3. Klikk på «Endre» ved siden av e-postalternativet i påloggingsinformasjonsdelen.

4. Skriv inn den nye e-postadressen din og velg så «Lagre og fortsett».

5. Vi sender deg en bekreftelseskode på SMS. Skriv den inn og klikk «Bekreft endring av e-post».

6. Deretter sender vi en lenke til den nye e-postadressen din på e-post. Klikk på lenken for å fullføre endringen av e-post.

Endre passordet mitt

Hold profilen din sikker ved å oppdatere passordet ditt når det er nødvendig.