Utilstrekkelige midler

Hvis saldoen på ditt SumUp Card ikke er tilstrekkelig til å dekke kostnadene for transaksjonen, vil forsøket på betaling mislykkes. Se tilgjengelig saldo eller endre utbetalingsmetode for å sette inn mer penger.

Feil PIN

Hvis du oppgir feil PIN-kode, betyr det at betalingen din ikke kan godkjennes og derfor mislykkes. Du kan raskt og enkelt endre PIN-kode med SumUp-profilen din hvis du har glemt den.

Transaksjonsgrenser

Vi inkluderer transaksjonsgrenser på kortet ditt for din sikkerhet dersom kortet skulle mistes eller stjeles.

• I butikken: EUR 3,000 pr. transaksjon og EUR 15,000 pr. dag

• På nett: EUR 3 000 pr. transaksjon og EUR 15 000 pr. dag

• Minibank: EUR 500 per transaksjon og EUR 2 000 per dag

Kortgrenser gjelder i EUR

Sjekk dagens valutakurs for å være sikker på din grense.

Merk:

I visse tilfeller er det mulig å endre grensene på ditt SumUp Card hvis du kontakter vårt Support Team.

Blokkert kort

Med SumUp kan du midlertidig blokkere kortet ditt for å beskytte det hvis det har blitt borte eller stjålet. Hvis det er midlertidig blokkert, må du fjerne blokkeringen av kortet før du kan fortsette å bruke det.

Hvis du mener kortet ditt har blitt blokkert permanent, kan du ta kontakt med vårt Support Team for å få hjelp.

Sterk kundeautentifisering ikke aktivert

Sterk kundeautentifisering (Strong Customer Authentication - SCA) autentiserer transaksjoner uten kort for å forhindre svindel. Når du har aktivert sterk kundeautentifisering må du bekrefte betaling i SumUp App når du gjør et kjøp. Uten bekreftelse vil ikke transaksjonen være vellykket.

Hvis forsøk på kjøp fortsatt mislykkes etter å ha aktivert sterk kundeautentifisering, kan du enten kontakte butikken du kjøper fra, bruke en annen betalingsmetode eller prøve en annen nettleser.

Mistenkelig aktivitet

For å beskytte deg mot uredelig bruk av kortet ditt, kan både kortutsteder og kortinnløser avvise en transaksjon dersom det oppdages mistenkelig aktivitet.