Hvordan fungerer administrering av beholdning?

Når du foretar et salg via en SumUp-funksjon som bruker varer, oppdateres beholdningsnivå for alle solgte varer automatisk. Når beholdningen av en vare når null, vil den bli oppført som «Utsolgt».

Beholdningsnivået for varer som ikke spores vil bli satt til uendelig, slik at de aldri kan bli utsolgt.

Aktiver administrering av beholdning

1. I SumUp-profilen åpner du «Start»-fanen og velger «Beholdning» i panelet til venstre.

2. Bruk «Spor beholdning»-bryteren for å slå administrering av beholdning på eller av for bestemte varer.

3. Skriv inn nummeret på varen du har på lager, og endre eventuelt på Stock Keeping Unit (SKU).

4. Trykk på «Lagre» for å bekrefte.

Sporing kan også aktiveres ved å bruke vareredigering i SumUp-profilen din.

Etterfyll varer

1. I SumUp-profilen åpner du «Start»-fanen og velger «Beholdning» i panelet til venstre.

2. Klikk på blyantsymbolet ved siden av varen du vil redigere.

3. Juster varens beholdning manuelt og klikk på «Lagre» for å bekrefte.