Løs tilkoblingsproblemer

• Prøv å holde strekkodeskanneren nærmere eller i en annen vinkel

• Kontroller at strekkodeskanneren er ladet

• Rengjør skjermen på enheten og glasset på strekkodeskanneren

• Sjekk om strekkodeskanneren din er kompatibel - noen skannere fungerer kanskje ikke med enkelte enheter

• Skriv ut paringsstrekkoden - noen skannere kan ikke skanne skjermer. Last ned, skriv ut og skann paringsstrekkoden for å prøve på nytt

Har du fortsatt problemer?

Løs andre problemer med tilkobling av strekkodeskanner og få skanneren i gang som den skal.