Bestill et erstatingskort

1. I SumUp-profilen klikker du på «SumUp Card» i navigasjonspanelet til venstre.

2. Klikk på «Card»

3. I «Administrer kort»-boksen klikker du på ikonet med tre prikker og velger «Få nytt kort».

4. Sjekk vilkårene for retur og klikk på «Neste».

5. Velg årsaken til at du vil ha nytt kort.

6. Velg en leveringsadresse eller skriv inn en ny og klikk på «Neste».

7. Skriv inn passordet ditt og klikk på «Legg inn bestilling» for å bekrefte.

Tapte eller stjålne kort kanselleres umiddelbart, men du kan fortsatt bruke Apple Pay og Google Pay. Utløpende kort kanselleres straks du aktiverer erstatningskortet.

Når får jeg kortet mitt?

Finn ut hvordan SumUp Card leveres, inkludert leveringstider og hva du skal gjøre hvis du tror det er blitt borte.