Kom igång med din webbutik

1. I din SumUp-profil klickar du på Webbutik i menyn till vänster.

2. Klicka på Kom igång.

Skapa en webbutik

Först och främst ska du skapa webbutikens layout och stil.

Klicka på Redigera i din SumUp-profil eller Redigera butik i SumUp-appen för att börja anpassa din hemsida, produktkatalog och huvudmeny.

Tryck på "Redigera" i SumUp-profilen eller "Domäner" i appen för att ändra webbutikens namn och webbadress så att din butik är lätt att känna igen.

Bestäm hur dina kunder ska få sina produkter genom att lägga till fraktalternativ och ordna med upphämtning i butiken genom att välja "Redigera" i SumUp-profilen eller "Konfigurera frakt" i appen.

Slutligen ska du lägga till produkter i din produktkatalog. Se till att aktivera växelknappen "Webbutik" när du lägger till produkter och produktbeskrivningar som ska användas på din webbplats.

Du kan även redigera webbutikens villkor för att ändra vad kunder samtycker till när de handlar hos dig.

Börja sälja online

När du är klar med alla stegen klickar du på Öppna butik för att publicera webbutiken och börja sälja dina produkter online.