Kom igång med din webbutik

1. I din SumUp-profil klickar du på Webbutik i menyn till vänster.

2. Klicka på Kom igång.

Skapa en webbutik

Klicka på "Hem" i inställningsmenyn för att börja anpassa utseendet på din webbutik. Här kan du skapa webbutikens layout och stil.

Tryck på Webbadress för att lägga till en anpassad domän för din webbutik och hantera vilka webbadresser som ska kopplas till den.

Välj "Frakt" för att ange hur kunderna ska få produkterna, inklusive leverans- och upphämtningsalternativ.

Du kan även lägga till fler fraktalternativ och ställa in upphämtning i butik vid ett senare tillfälle.

Slutligen trycker du på "Produkter" för att börja lägga till produkter att sälja i butiken.

Du kan även lägga till fler produkter i din produktkatalog vid ett senare tillfälle. Se bara till att aktivera växlingsknappen "Webbutik" och ange en beskrivning som ska användas för din butik.

Du kan även ändra butikens villkor när du är klar med konfigureringen och ändra språket i butiken.

Börja sälja online

När du är klar med alla stegen klickar du på Öppna butik för att publicera webbutiken och börja sälja dina produkter online.