Kostnader

Kortläsaren 3G säljs bara tillsammans med skrivaren 3G, för 1 499 kr (plus moms). Därefter betalar du bara en transaktionsavgift per transaktion. Vi har inga månadsavgifter.

Godkända kort och betalningsmetoder

SumUp 3G kan hantera följande kredit- och betalkort: Visa, V Pay, MasterCard, Maestro, American Express, Discovers, Diners Club och China Union Pay.

Med en registrerad SumUp-profil och den här kortläsaren kan du erbjuda betalningsalternativ med chip och kod samt kontaktlös (NFC), inklusive Google Pay och Apple Pay.

Internetanslutning

Kortläsaren har obegränsade data på SIM-kortet, och kan anslutas utan några tillbehör för att bearbeta betalningar. Det innebär att du inte behöver betala för mobildata som används då detta redan ingår i priset du betalar för kortläsaren.

Du kan också ansluta den till wifi.

Kvitton

Skicka kvitto till din kund via e-post eller SMS.

Återbetalningar

Utfärda återbetalningar vid behov.

Dricks

Dricksfunktionen gör att dina kunder kan ge dricks om de vill.

Medarbetarprofiler

Du kan ha flera medarbetarprofiler så att alla dina anställda kan använda kortläsaren.

Batteri

Ladda din kortläsare med den medföljande USB-kabeln genom att ansluta den till datorn eller annan strömkälla. Med fulladdat batteri kan du göra över 50 transaktioner.