Stänga av kortet

Innan du spärrar ditt kort måste du överföra pengarna från ditt SumUp Card till ett externt konto.

1. Klicka på ”SumUp Card” i menyn till vänster i din SumUp-profil.

2. Klicka på ”Kort”.

3. Klicka på de tre punkterna i rutan ”Hantera kortet” och sedan ”Spärra kortet”.

4. Läs villkoren för att spärra kortet och klicka på ”Nästa”.

5. Välj en anledning till att du vill ha ett nytt kort.

6. Ange ditt lösenord och klicka på ”Spärra kortet”.

Byt ut mitt SumUp Card

Du kan inte beställa ett nytt kort under en viss tid efter att du har anmält ett kort som borttappat eller stulet. Använd ersättningsflödet för att ersätta ditt SumUp Card.