Redigera mina allmänna villkor

1. I din SumUp-profil klickar du på Webbutik i menyn till vänster.

2. Välj Inställningar och sedan Juridiskt.

3. Ange villkoren och en integritetspolicy för de olika kategorierna och bekräfta genom att klicka på Spara.

Du kan se dina allmänna villkor och din integritetspolicy på redigeringssidan genom att trycka på ”Se allmänna villkor” eller ”Se integritetspolicy” i din SumUp-profil eller i appen.

Dina kunder måste godkänna villkoren och integritetspolicyn för att kunna göra beställningar i webbutiken.

Anpassa min webbutik

Du kan även anpassa din webbutik på andra sätt t.ex. genom att ändra bannerbilden eller layouten på kundvagnen.