Lägg till ett fraktalternativ

1. I din SumUp-profil klickar du på "Webbutik" i menyn till vänster.

2. Välj ”Inställningar” och sedan ”Leverans och upphämtning”.

3. Klicka på "Lägg till fraktmetod".

4. Namnge din fraktmetod och klicka på "Lägg till plats" för att välja de länder du levererar till. Tryck på "Spara" för att bekräfta.

5. Ange en fraktkostnad. Du kan erbjuda fri frakt till kunder som handlar över en viss summa.

6. Inkludera eventuell kompletterande information, som leveranstid och aviseringsmetoder. Denna information kommer att stå med i bekräftelsemeddelandet.

7. Tryck på "Spara" för att bekräfta.

Om du vill justera hur kunder informeras om sin beställnings status kan du redigera aviseringsinställningar för kunden.

Erbjud upphämtning

Ett annat alternativ är att ange upphämtningsmetoder om du hellre vill att dina kunder ska hämta sina produkter.