1. Gå till "Fakturor" i SumUp-appen.

2. Tryck på symbolen för inställningar längst upp i högra hörnet.

3. Välj "Företagsnamn och adress".

4. Tryck på den runda ikonen för att välja eller ta bort logotypen.

Nu visas din logotyp på dina fakturor.

1. Logga in iSumUp-appen.

2. Tryck på "Mer".

3. Välj "Fakturor".

4. Tryck på symbolen för inställningar.

5. Nu kan du välja de företagsuppgifter och momsuppgifter du vill ändra.

Obs: Landet bestäms av din SumUp-profil och kan inte ändras.

1. Logga in på din SumUp-profil.

2. Klicka på "Fakturor".

3. Välj "Företagsinformation".

4. Tryck på "Enskild firma" eller "Aktiebolag" beroende på ditt företag, eller ändra bolagsuppgifter och momsregistreringsuppgifter.

Obs: Landet bestäms av din SumUp-profil och kan inte ändras.

Om du har en företagslogotyp kan du ladda upp den eller byta ut den här.

Obs:

Om du har en enskild firma är företagsnamnet ditt för och efternamn.

Om du behöver ha moms på dina fakturor kan du aktivera det alternativet här. Om du inte tillämpar moms ska du se till att det inte är aktiverat.