Vad händer om jag får en varning?

Vi kontrollerar alla lösenord när användare registrerar sig. Om det lösenord du väljer är utsatt måste du välja ett annat. Vi rekommenderar även att du byter lösenord på andra ställen.

Hur avslöjas lösenord?

Bedragare försöker ibland att få tag på privata uppgifter med hjälp av phishing, eller nätfiske. Skydda dig genom att lära dig att känna igen phishing.

Hur skyddar jag min profil på bästa sätt?

Säkra lösenord ger dig extra skydd mot hackers. Vi rekommenderar alltid att följa dessa riktlinjer:

• Minst åtta tecken

• Både bokstäver och siffror

• Inkludera specialtecken som symboler och skiljetecken

Använd aldrig samma lösenord på flera ställen för att undvika inloggningsbedrägerier där vanliga eller läckta lösenord används för att komma in på andra profiler. Om ett av dina lösenord då skulle bli stulet så är andra profiler och konton fortfarande trygga.

Hur säkert är mitt lösenord?

Kontrollera hur säkert ditt lösenord är för att bedöma hur utsatt det är och byt lösenord om så krävs.