Aktivera och välj en kod

1. Gå till din SumUp-profil och klicka på fliken "SumUp Card" i menyn på vänster sida.

2. Klicka på "Kort" och sedan "Aktivera".

3. Verifiera kortet genom att ange de fyra sista siffrorna i det långa kortnumret och klicka sedan på "Bekräfta".

4. Välj en fyrsiffrig kod du vill använda och klicka på "Bekräfta".

När kortet har aktiverats skickas nästa utbetalning till det. Du kan ändra utbetalningsmetod tillbaka till banköverföring när som helst.

Obs:

Du kan när som helst byta din kod i din SumUp-profil.