Ladda ner produktkatalogen

1. Logga in på din SumUp-profil via en webbläsare och välj ”Produkter” i menyn på vänster sida.

2. Klicka på ”Exportera” längst upp till höger på skärmen för att förbereda en csv-fil att ladda ner.

3. Klicka på ”Ladda ner .csv” för att spara en mall med din kompletta produktkatalog.

Redigera flera produkter på samma gång

När du har exporterat kan du redigera produkter i mallen och ladda upp den för att uppdatera din befintliga katalog.