Aktivera kontantbetalningar

1. Tryck på profilikonen längst upp i hörnet i SumUp-appen.

2. Tryck på ”Kontantbetalningar”.

3. Aktivera ”Tillåt kontantbetalningar”, så kommer kontantbetalning att visas som ett alternativ i kassan.

Länka till en kassalåda

Kassalådor kan bara länkas via en kvittoskrivare som är kompatibel med kassalådor.

1. När du har anslutit kvittoskrivaren och lyckats skriva ut ett testkvitto kan du sedan ansluta kassalådan i rätt uttag på skrivaren.

2. Tryck på profilikonen i SumUp-appens övre hörn och välj ”Skrivare”.

3. Tryck på ”Öppna kassalåda” för att testa lådan.

4. Du kan också aktivera ”Öppna kassalådan automatiskt” så öppnas den automatiskt efter varje kontanttransaktion.

Ta emot kortbetalningar

När du är klar med detta kan du börja ta emot kontantbetalningar.