Uppdatera ditt lösenord

Om du har glömt bort ditt lösenord kan du återställa det på inloggningssidan i din SumUp-profil eller i appen.

1. Klicka på ”Har du glömt ditt lösenord?”

2. Ange din e-postadress och klicka på ”Begär återställning av lösenord”

3. Vi skickar ett e-postmeddelande. Följ instruktionerna i meddelandet för att ange och bekräfta ett nytt lösenord.

Om du inte får e-postmeddelandet, kolla i mappen för skräppost eller kontrollera och uppdatera din e-postadress om den inte stämmer.

Misslyckade inloggningsförsök

Om du anger fel lösenord fem gånger i rad spärras din profil i fem minuter. Om du försöker logga in igen under den tiden börjar tiden om.