Dessutom kan du se och justera fakturors status i fakturahistoriken.

Skicka en faktura igen

1. Gå till din SumUp-profil och klicka på "Fakturor" i menyn på vänster sida.

2. Klicka på "Fakturor" igen för att komma till fakturahistoriken.

3. Om du vill granska fakturan först klickar du på den. Annars kan du skicka den igen direkt genom att trycka på de tre punkterna vid fakturan.

4. Tryck på "Skicka" för att komma vidare.

5. Kontrollera alla uppgifter och tryck på "Skicka" igen för att bekräfta.

1. Tryck på "Mer" längst ner i högra hörnet i SumUp-appen.

2. Tryck på "Fakturor" och välj "Alla fakturor".

Obs: Du kan också välja om du vill se "Obetalda" eller "Försenade" fakturor.

3. Tryck på den aktuella fakturan.

4. Tryck på de tre punkterna i hörnet och sedan "Skicka faktura igen".

5. Ange mottagarens e-postadress, skriv ett meddelande och bifoga eventuella filer.

6. Tryck på "Skicka" för att bekräfta.

Dela en faktura via SumUp-appen

1. Tryck på "Mer" längst ner i högra hörnet i SumUp-appen.

2. Tryck på "Fakturor" och välj "Alla fakturor".

Obs: Du kan välja "Obetalda" eller "Försenade" fakturor, om det är en sådan du letar efter.

3. Tryck på den aktuella fakturan.

4. Tryck på de tre punkterna i hörnet och sedan "Dela".

5. Välj hur du vill dela fakturan och följ instruktionerna för respektive plattform.

1. Tryck på "Mer" längst ner i högra hörnet i SumUp-appen.

2. Tryck på "Fakturor" och sedan "Alla fakturor".

Obs: Du kan också välja om du vill se "Obetalda" eller "Försenade" fakturor.

3. Välj den aktuella fakturan.

4. Tryck på de tre punkterna i hörnet och sedan "Dela betalningslänk".

5. Välj hur du vill skicka betalningslänken och följ instruktionerna för respektive plattform.