Spärra mitt SumUp Card

1. Gå till din SumUp-profil och klicka på fliken "SumUp Card" i menyn på vänster sida.

2. Klicka på "Kort" och flytta därefter reglaget "Spärra kort" till aktivt läge.

3. Klicka på "Spärra kort" för att bekräfta.

För extra säkerhet kan du alltid byta din kod när som helst.

Har du tappat bort ditt kort?

Du kan också spärra och beställa ett nytt SumUp Card om du vet att du inte kommer att få tillbaka det.

Låsa upp SumUp Card

1. Tryck på "SumUp Card" på hemskärmen i SumUp-appen.

2. Tryck på "Kort" längst ner i navigeringsfältet

3. Klicka på "Spärra kort"-knappen igen för att ta bort spärrningen på kortet.