Byt utbetalningsmetod

Du kan få pengarna utbetalda till ditt SumUp Card eller direkt till ditt bankkonto.

1. Klicka på profilsymbolen längst upp i högra hörnet i din SumUp-profil.

2. Tryck på ”Inställningar” och välj sedan mellan:

• ”Direkt till bankkonto” – få pengarna på kontot på 3–5 dagar

• ”SumUp Card” – utbetalning nästa dag till ditt SumUp Card

3. Läs dialogrutan och klicka på ”Fortsätt” för att bekräfta ändringen.

Du kan också ändra utbetalningsinställningar genom att klicka på ”SumUp Card” och sedan på knappen i rutan ”Utbetalningar från försäljning”.

Ändra dina bankuppgifter om du ändra kontouppgifterna för ditt eget bankkonto.

Ändra utbetalningsfrekvens

Du kan justera din utbetalningsfrekvens för utbetalningar direkt till ditt bankkonto. Utbetalningar till SumUp Card görs alltid nästa dag.

1. Klicka på profilsymbolen längst upp i högra hörnet i din SumUp-profil.

2. Klicka på ”Inställningar” och välj önskad utbetalningsfrekvens:

• Dagliga: Varje dag utom helger och röda dagar

• Veckovisa: Varje tisdag

• Månatliga: Den tredje arbetsdagen i månaden

De ändrade inställningarna påverkar bara framtida utbetalningar

De ändrade inställningarna kommer bara att påverka utbetalningar av betalningar som görs i framtiden. Alla betalningar som du redan har tagit kommer att betalas ut enligt de inställningar som gällde när du tog dem.