Skicka kvitton igen

1. Gå till din SumUp-profil och välj Försäljning till vänster på startskärmen.

2. Välj den transaktion som du vill skicka ett kvitto igen för.

3. Tryck på symbolen som ser ut som ett avrivet kvitto i transaktionssammanfattningen, och välj sedan Skicka kvittot via e-post.

4. Ange mottagarens e-postadress och klicka på Skicka.

Skriv ut kvitton igen

1. Aktivera utskrift i SumUp-appen genom att ansluta till en Bluetooth-skrivare.

2. Tryck på Försäljning längst ner på skärmen.

3. Välj den transaktion som du vill skriva ut ett kvitto igen för.

4. Tryck på Kvitto och sedan Skriv ut kvitto eller tryck på skrivarikonen längst upp i ena hörnet.

Varför skicka kvitton?

Kvitton är bekräftelser på transaktioner, vilket kan göra dem till värdefulla bevis om någon skulle lämna in en informationsbegäran, bedrägerianmälan eller kortreklamation.