Ändra personuppgifter

Ändra namnet i din SumUp-profil genom att mejla en bild på en ID-handling i hög kvalitet till oss. Det kan till exempel vara:

• Fotosidan och namnteckningssidan i passet

• Fram- och baksidan på ditt körkort eller nationella ID-kort

Kontrollera dina uppgifter i din SumUp-profil. Klicka på profilmenyn längst upp i hörnet och välj ”Profiluppgifter” och sedan ”Personuppgifter”.

Ändra företagsuppgifter

För att ändra bolagsform, firmatecknare, företagets namn eller adress ska du gå till ändra företagsuppgifter.