Prissättning och avgifter

SumUp Fakturor har inga månadsavgifter. Vi har dock en transaktionsavgift per kortbetalning som görs via länken, och den är 2,5 %.

Så hittar du SumUp Fakturor på ditt Dashboard

1. Klicka på "Fakturor" i menyn på sidans vänstra sida.

2. Välj "Börja fakturera".

3. Välj "Ny faktura".

4. Lägg till dina företagsuppgifter.

Nästa steg: Nu kan du skapa och skicka fakturor från ditt Dashboard på SumUp.

Så aktiverar du SumUp Fakturor i appen

1. Kontrollera att din SumUp-app är uppdaterad.

2. Öppna SumUp-appen och logga in.

3. Tryck på "Mer" längst ner i högra hörnet.

4. Välj "Fakturor".

5. Nu måste du godkänna användarvillkoren, sekretesspolicyn och datahanteringsavtalet genom att kryssa för en ruta.

6. Tryck på "Börja fakturera".

7. Kontrollera att alla dina företagsuppgifter stämmer

Observera att du kan justera uppgifterna på dina SumUp-fakturor.

Nästa steg: Nu kan du skapa och skicka fakturor från SumUp-appen.