Så aktiveras en SumUp-profil

1. Logga in på SumUp-appen. Om du inte har aktiverat din profil än kommer du att uppmanas att göra det.

2. Ange ditt mobilnummer i fältet och tryck på "Begär kod".

3. Inom några sekunder får du din aktiverinskod på sms. Ange koden i fältet och klicka på "Bekräfta kod".

Klart. Din SumUp-profil är nu aktiv, och du kan börja ta emot betalningar.

1. Logga in på din SumUp-profil.

2. Längst upp på skärmen ser du en notis om att aktivera din profil. Klicka på "Aktivera".

3. Ange ditt mobilnummer i fältet och klicka på "Begär kod".

4. Inom några sekunder får du en fyrsiffrig aktiveringskod på sms. Ange koden och klicka på "Bekräfta kod".

Klart. Nu kan du börja ta emot betalningar.

Se vår praktiska översikt med alla funktioner som finns i din SumUp-profil. Du kan också ha nytta av våra guider om hur man konfigurerar kortläsaren Air och hur man ställer in kortläsaren 3G.

Nu när din profil är aktiv kan du också börja skicka betalningslänkar.