Uppdatera kontaktuppgifter

1. Logga in på din SumUp-profil i en webbläsare och klicka på profilsymbolen längst upp i högra hörnet.

2. Välj "Inloggning och säkerhet".

3. Bredvid e-postfältet vid inloggningsuppgifterna klickar du på "Ändra".

4. Ange din nya e-postadress och klicka sedan på "Spara och fortsätt".

5. Vi skickar din verifieringskod på sms. Ange koden och klicka på "Verifiera ändringen av e-post".

6. Sen skickar vi en länk till din nya e-postadress. Klicka på länken för att bekräfta ändringen av e-post.

Byt lösenord

Håll din profil skyddad genom att uppdatera ditt lösenord regelbundet.