Beställ ett nytt kort

1. Klicka på "SumUp Card" i menyn till vänster i din SumUp-profil.

2. Klicka på "Kort".

3. Klicka på de tre punkterna i rutan "Hantera kortet" och sedan "Skaffa ett nytt kort".

4. Läs återsändelsevillkoren och klicka på "Nästa".

5. Välj en anledning till att du vill ha ett nytt kort.

6. Välj en leveransadress eller ange en ny och klicka på "Nästa".

7. Ange ditt lösenord och klicka på "Beställ" för att bekräfta.

Borttappade och stulna kort spärras med omedelbar verkan, men du kan fortsätta använda Apple och Google Pay. Kort som snart går ut spärras först när du aktiverar det nya kortet.

När kommer kortet?

Läs mer om hur SumUp Card skickas, inklusive leveranstider och vad du ska göra om du tror att det har kommit bort.