Tässä oppaassa kerrotaan, kuinka voit hyvittää SumUpilla tehtyjä maksuja käyttäen joko SumUp-tiliäsi osoitteessa sumup.me tai SumUp-sovellusta älypuhelimellasi tai tabletillasi.

Tässä artikkelissa:

Tärkeää

Maksut, jotka on jo suoritettu, voidaan hyvittää vain, jos sinulla on tarpeeksi saldoa käyttäjätililläsi (= maksamattomia tilityksiä) jonka avulla voimme vähentää tilityksistäsi hyvitettävän summan.

Työntekijätilit eivät pääsääntöisesti voi hyvittää maksuja. Jos haluat mahdollistaa työntekijöillesi hyvitysten tekemisen, muuta heidän oikeuksiaan tai ota yhteys asiakastukeemme.

Voit nyt hyvittää kokonaisia maksuja tai osia niistä (esim. jos haluat hyvittää yhden tuotteen ostoskorista. Voit tehdä niin syöttämällä palautettavan summan ja klikkaamalla "Seuraava".

Huom.: Pyydämme huomioimaan, että kun maksu on tilitetty sinulle, sinulta veloitetaan välityspalkkio, sillä maksutapahtuma on käsitelty.

Hyvitä maksuja SumUp-käyttäjäsivullasi

Voit hyvittää minkä tahansa maksun omalla SumUp-käyttäjätililläsi osoitteessa sumup.me.Näin se onnistuu:

1. Kirjudu sisään käyttäjätilillesi osoitteessa sumup.me sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi, joita käytit rekisteröityessäsi.
  2. Klikkaa "Maksutapahtumat" vasemmanpuoleisessa valikossa siirtyäksesi myyntihistoriaasi.

3. Voit nyt valita maksutapahtuman, jonka haluat hyvittää.

4. Myyntihistoriasi oikealle puolelle avautuva ikkuna sisältää kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot. Napsauta "Hyvitys".

5. Jos haluat vahvistaa hyvitysprosessin, sinun tulee antaa SumUp -tilin salasana. Napsauta "Hyvitys" -painiketta.

6. Valmista! Rahat ovat nyt matkalla asiakkaalle.

Hyvitä maksuja SumUp-sovelluksessa

Voit hyvittää minkä tahansa maksutapahtuman SumUp -sovelluksessa. Tässä pikaopas:

1. Avaa SumUp -sovellus älypuhelimellasi / tabletillasi ja kirjaudu sisään SumUp -tunnuksillasi.

2. Napsauta "Käyttäjätili" -välilehteä (iOS) tai valikkoa (Android) ja avaa "Myyntihistoria".

3. Selaa Myyntihistoriaasi ja etsi tapahtuma josta haluat suorittaa hyvityksen.

SC_English_Refund_Transaction_Sales_History.jpg  SC_English_Refund_Transaction-_Infobox.jpg  SC_English_Refund_Transaction_3_Dots.jpg

4. Napauta kolmea pistettä maksutapahtuman kulmassa ja valitse ''Lähetä kuitti''.

5. Jos haluat vahvistaa hyvitysprosessin, sinun tulee antaa SumUp -tilin salasana. Napsauta "Hyvitä" -painiketta.

SC_English_Refund_Transaction-_Confirmation_iOS.jpg  SC_English_Refund_Transaction-_Infoboxes_Finish.jpg
  6. Valmista! Rahat ovat nyt matkalla asiakkaalle.