Jos haluat tietää lisää SumUpin kortinlukijoilleen tarjoamasta takuusta tai mietit mitä tehdä, jos laite menee epäkuntoon, lue seuraava artikkeli.

Lukittunut laite

Kortinlukijasi turvallisuuden varmistamiseksi se on varustettu turvamekanismeilla, jotka lauetessaan estävät sen käytön pysyvästi. Nämä mekanismit voivat aktivoitua ulkoisen iskun voimasta, esimerkiksi jos laite putoaa. Käsittele laitetta varoen välttääksesi laukaisemasta näitä suojamekanismeja, sillä laitteen käyttö ei ole enää mahdollista tämän jälkeen.

Jos näin tapahtuu, teksti "Device blocked" ilmestyy kortinlukijan näyttöön ja laite tulee korvata uudella. Tässä tapauksessa ota yhteyttä  asiakastukeemme.

Takuu

SumUp takaa sovellettavien säännösten mukaisesti, että laitetta toimitettaessa ja kahdentoista (12) kuukauden sisällä toimituksesta kortinlukijassa ei ole minkäänlaista suunnittelu-, materiaali- tai valmistusvikaa.

SumUp ei ole vastuussa takuun myöntämisestä kortinlukijalle seuraavissa tapauksissa: (i) Jos vaade esitetään myöhemmin kuin kahdentoista (12) kuukauden kuluessa toimituksesta; (ii) jos laitteen SIM-kortti on poistettu; (iii) jos kortinlukija on avattu tai sitä on muutettu millään tavalla kauppiaan toimesta; (iv) jos viat johtuvat virheellisestä käytöstä; ja (v) NTF (no trouble found) -tapauksessa.

Lisäksi sovelletaan oikeudellisia määräyksiä.