iOS-sovelluksen viesti

”Jotain meni pieleen! Yritä uudelleen”.

Android-sovelluksen viesti

Pyrimme korjaamaan ongelman. Yritä myöhemmin uudelleen ”.

Tämä ongelma on SumUp-sovelluksessa tai sivustossa, siksi et pysty ratkaisemaan sitä itse. Mutta älä huoli! Kun SumUp-sovelluksessa tai -verkkosivuilla näkyy tämä viesti, on muutamia asioita, joita voit tehdä kiertääksesi ongelman:

Tämä virhe on usein vain väliaikainen. Joudut ehkä odottamaan muutaman minuutin—ehkä jopa vain sekunteja—ennen uudelleen yrittämistä ja sovellus toimii kuten aikaisemminkin.

Jos tämä ongelma ilmenee selaimellasi, kokeile sivun uudelleen lataamista. Klikkaa "Päivitä"-nappia selaimesi työkalupalkista tai paina F5. Selaimesi ottaa yhteyttä palvelimeen ja lataa sivun uudelleen, mikä saattaa korjata ongelman.

Jos edellä mainittu ei toimi, sinun ehkä täytyy odottaa hetki ennen kuin palaat sivulle. SumUp kohtasi ongelman, mutta teemme kaikkemme korjataksemme sen! Kokeile palata verkkosivulle myöhemmin, ja mitä luultavimmin se toimii asianmukaisesti. Pahoittelemme tästä aiheutunutta haittaa.